Om Podcaststats

Podcaststats.dk samler relevant data og info om podcasting og podcasts i Danmark.

Jeg hedder Eric Ziengs og driver Nochmal, der står bag Podcaststats.dk. Jeg har lyttet til podcasts, så længe jeg kan huske og er storforbruger af podcasts – både danske og internationale. Denne side har eksisteret siden 2016 og bliver løbende opdateret. Der er stor efterspørgsel om podcast statistik og indsigter. Derfor udgiver jeg også Dansk Podcast Analyse. En rapport der går i dybden med det danske podcast marked.

Jeg er vært på Help Marketing-podcasten, der kort fortalt handler om, hvordan man kan opnå succes ved at hjælpe andre uden at forvente noget igen. Hvert afsnit interviewer jeg nye eksperter inden for marketing, salg og ledelse. Help Marketing udkommer månedligt og der ligger over 250 afsnit og venter på dine ører. Ud fra podcasten er der udsprunget en grundbog i online marketing: Help Marketing Bogen.

Jeg har desuden lavet Help Marketing Podcasting Guiden, der er at fra A til Å online kursus i at blive podcaster. Bedste i Danmark, hvis jeg selv skal sige det! Du får 10 % rabat som bruger af dette site. Brug koden: “podcaststatsdk” ved køb her: Help Marketing Podcasting Guide

Derudover er jeg CMO hos GoBoat, der udlejer både i hele verden og giver mulighed for at leje privatsauna i København. Eric er konsulent inden for Content Marketing og digital markedsføring generelt i Nochmal. Og så er jeg medejer af et fysio og træningscenter, PerformanceLab.

Jeg har startet podcaststats.dk, fordi der manglede et sted på nettet, hvor podcast-entusiaster kan finde data om podcasting. Jeg bliver ofte spurgt om disse stats, så hvorfor ikke lave et site, der kommer os alle til gode? Du er velkommen til at dele viden fra sitet her – vær sød at linke tilbage 🙂

Har du selv data og stats om podcasts? Send dem endelig i min retning, så sætter jeg dem ind på siden med link til hvor de kommer fra. Kontakt os via Tip os-boksen i bunden af siden.

Er du vild med markedsføring og podcasts? Så tjek min Top 10 over podcasts om markedsføring her.