præsenterer
PodcaststatsPodcaststats samler relevant data og info om podcasts i Danmark.

Podcaststats samler relevant data og info om podcasts i Danmark.

Jeg hedder Eric Ziengs og driver Nochmal, der står bag Podcaststats.dk. Jeg har lyttet til podcasts, så længe jeg kan huske og er storforbruger af podcasts – både danske og internationale.

Jeg er vært på Help Marketing-podcasten, der kort fortalt handler om, hvordan man kan opnå succes ved at hjælpe andre uden at forvente noget igen. Hver uge interviewer jeg nye eksperter inden for marketing, salg og ledelse. Help Marketing udkommer hver onsdag. Ud fra podcasten er der udsprunget en grundbog i online marketing: Help Marketing Bogen.

Jeg har desuden lavet Help Marketing Podcasting Guiden, der er at fra A til Å online kursus i at blive podcaster. Bedste i Danmark, hvis jeg selv skal sige det! Du får 10 % rabat som bruger af dette site. Brug koden: “podcaststatsdk” ved køb her: Help Marketing Podcasting Guide.

For nylig har jeg startet endnu en podcast sammen med David Guldager. Nemlig Bingecast, som er en podcast om serier.

Derudover er jeg leder for Udbredelse og Relationer i Bolius og konsulent inden for Content Marketing og digital markedsføring generelt i Nochmal. Og så er jeg medejer af et fysio og træningscenter, PerformanceLab.

Jeg har startet podcaststats.dk, fordi der manglede et sted på nettet, hvor podcast-entusiaster kan finde data om podcasting. Jeg bliver ofte spurgt om disse stats, så hvorfor ikke lave et site, der kommer os alle til gode? Du er velkommen til at dele viden fra sitet her – vær sød at linke tilbage 🙂

Har du selv data og stats om podcasts? send dem endelig i min retning, så sætter jeg dem ind på siden med link til hvor de kommer fra. Kontakt os via Tip os-boksen i bunden af siden.

Er du vild med markedsføring og podcasts? Så tjek min Top 10 over podcasts om markedsføring her.

Har du spørgsmål om podcasting, kan du smide et spørgsmål til Nochmals brevkasse, hvor jeg besvarer spørgsmål. Du finder den her.